В дългото си интервю за Тъкър Карлсън руският президент Владимир Путин Владимир

...
В дългото си интервю за Тъкър Карлсън руският президент Владимир Путин Владимир
Коментари Харесай

Интервюто на Путин: Всеки път, в който Тъкър Карлсън го прекъснеше, руският лидер започваше да го поучава

В дългото си изявление за Тъкър Карлсън съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През съвсем не дава опция на американския публицист да каже нещо, написа журналистката от в. " Вашингтон пост " Франческа Ебел, която отразява тематиките, свързани с Русия, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12614
Първите 30 минути от двучасовото изявление с някогашния водещ на " Фокс нюз " минаха в ревизионистка дрънканица на Путин, отдадена на митовете за основаването на Русия и Украйна, на разпадането на Съветския съюз и на разширението на НАТО.

Путин отдели повече от половин час на историята на Русия, Литва, Полша и Украйна. Монологът му стартира със събития от девети век, мина през 14-и век и включи рецензия на външната политика на Ленин, написа английският в. " Гардиън ".

Всеки път, в който Карлсън го прекъснеше, съветският водач започваше да го поучава, написа Франческа Ебел, като отбелязва, че интервюиращият е прекарал по-голямата част от беседата мълчейки или изглеждайки комплициран.

Към края на диалога към този момент беше станало ясно, че президентът няма желание да поставя завършек на бруталната си война против Украйна, акцентира журналистката от " Вашингтон пост ".

Според анализатори Путин е избрал да приказва с Карлсън частично поради хипотетичната си благосклонност към водещия, както и с цел да употребява опцията да насочи обръщение към републиканците, последващи лозунга " Да създадем Америка още веднъж велика ", в година на избори. Това може да се отрази удобно на възможностите на Доналд Тръмп да бъде избран отново и да убеди републиканците да продължат да блокират американската военна помощ за Украйна, написа Ебел.

Ep. 73 The Vladimir Putin Interview
— Tucker Carlson (@TuckerCarlson)
Карлсън не зададе нито един въпрос за офанзивите на Русия по жилищни региони или сериозна инфраструктура в Украйна, при които починаха хиляди хора. Не бяха упоменати и изказванията за хипотетични военни закононарушения и за депортирането на украински деца. Нямаше и въпроси за политическите репресии в Русия, ориентирани против критиците на Путин, както и за дългите присъди, които получават елементарни руснаци за антивоенни митинги, отбелязва журналистката от " Вашингтон пост ".

В изявлението си за Тъкър Карлсън Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През заплаши Съединените щати със международна война, в случай че разположат свои войски в Украйна, написа в. " Дейли телеграф ". Руският водач прикани Съединени американски щати да сложат завършек на войната в Украйна и да работят за мир. " Трябва да намерим излаз от тази обстановка ", сподели Путин.

" Дейли телеграф " отбелязва, че това е първото изявление на Путин със западен публицист, откогато съветските сили нахлуха в Украйна през февруари 2022 година Според английското издание в изявлението с Карлсън Путин наподобява за първи път е загатнал, че Вашингтон и Москва поддържат някакви контакти за слагане на завършек на войната в Украйна. 

" Някои контакти са съхранени ", сподели съветският президент на Карлсън, без да дава повече детайлности.

Същевременно обаче Путин предизвести, че " в случай че някой желае да изпрати постоянни войски, това сигурно ще докара човечеството до ръба на доста сериозен международен спор ".

" Дейли телеграф " обръща внимание и на думите на президент, че е " изключено " Русия да нападне Полша или Латвия. Според Путин Русия " просто няма никакъв интерес " от това да уголемява войната в Украйна.

В. " Уолстрийт джърнъл " обръща особено внимание на думите на Путин във връзка с арестувания му в Русия кореспондент Еван Гершкович.

Руският водач " сподели, че е допустима замяна на пандизчии, която да докара до освобождението на репортера от " Уолстрийт джърнъл " Еван Гершкович, само че отхвърли да даде времева рамка за договорката и съобщи, че Гершкович е бил хванат, до момента в който прави шпионаж в Русия ", написа американският ежедневник.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР